AQUAPAGE.cz | AQUAPAGE.eu | Těhotenství | Recepty na dobroty | KudyKam | Zprávy  přihlásit | registrovat

Příspěvků: 1-13 z celkem 13   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

12.10.2011, 12:46:44 Okruh: Bojová umění > Téma: FITBOX
(Odpověď na příspěvek vložený 16. 01. 2009, 12:14:48 uživatelem rybkabezvody)
neregistrovanýPředmět: FITBOX Praha
Ahoj, vím, že tahle diskuze není už moc aktuální ale přesto bych chtěla případně radu... Již jsem se rozhodla, že určitě na fitbox chci chodit, jen hledám nějaké vhodné centrum, kde by bylo dobré zázemí pro úplného začátečníka a bylo to v Praze. Případně najít tu někoho, kdo by byl schopen obětovat páteční podvečer a zajít na fitbox semnou. :smile:

sway.x@seznam.cz

23.08.2011, 07:22:36 Okruh: Bojová umění > Téma: FITBOX
(Odpověď na příspěvek vložený 09. 08. 2011, 11:35:42 uživatelem rybkabezvody)
neregistrovanýPředmět: Je fitbox i pro muže?
<p>There are numerous shoes in the world market. Shoes market is getting huge demand and pre-order book by people. When it comes to sports shoes, we may unconscious to think of the branded shoes, such as <a href=" http://www.myshoesparadise.com/">ECCO Shoes</a>, Adidas Originals JS Wings, Gucci Shoes, <a href=" http://www.myshoesparadise.com/">Paul Smith Shoes</a> and D&amp;G Shoes. Branded shoes are selling in the world especially the big countries or cities. However, branded shoes are expensive for us, if you don’t have enough money, it will be difficult to own a pair of branded shoes. Here is a new way to purchase the branded shoes even you still can’t afford the high price of shoes. Online shopping is a wise way to save money, on the My Shoes Paradise, there are numerous of branded shoes selling at a relatively lower price. Through this way, it will become easy and convenience your favorite branded shoes in a discount price.
<p>I have a desire to have a pair of <a href=" http://www.myshoesparadise.com/">MBT Shoes</a> for a long time, I know they are health shoes which could benefits our body but the price in the shoes market are a little expensive, hence I purchase a pair on the My Shoes Paradise and saving lots of money. Shopping on the internet will be interesting and you may also found the new branded shoes in the store or some eye-catching that will make you fall in love with at your first sight. Last time, when I searching on the My Shoes Paradise, I was deeply attracts by charming <a href=" http://www.myshoesparadise.com/">Christian Louboutin Shoes</a> at my first sight and then I decide to purchase one pair for myself. Now I still can’t forget the charming feet when I wear it on my feet. On the My Shoes Paradise I also found variety of branded shoes such as Timberland Shoes, <a href=" http://www.myshoesparadise.com/">Dsquared2 Shoes</a>, Jeep Shoes, Belle Shoes and Armani Shoes.</p>

09.08.2011, 11:35:42 Okruh: Bojová umění > Téma: FITBOX
(Odpověď na příspěvek vložený 09. 08. 2011, 09:59:40 uživatelem anonym)
žena rybkabezvody

Předmět: Je fitbox i pro muže?
no, neřekla bych že je to sport jen pro ženy, ale na lekcích co jsem byla jsem potkala pouze dva chlapy:smile:

09.08.2011, 09:59:40 Okruh: Bojová umění > Téma: FITBOX
(Odpověď na příspěvek vložený 11. 05. 2011, 20:02:27 uživatelem anonym)
Zdravim.
Mam stejnou otazku. FitBox me zaujal, nedelal jsem zadny bojovy sport a fitbox mi prijde jako fajn zacatek. Ale u vsech ukazkovych fotek z lekci, na ktere jsem zatim narazil, mi pripada, ze je to hlavne zenska zalezitost.

11.05.2011, 20:02:27 Okruh: Bojová umění > Téma: FITBOX
Ahoj, tenhle sport se mi velice líbí, ale přijde mi, že na něj chodí jenom ženy. Pletu se? Je fotbox i pro muže?

13.10.2009, 17:01:29 Okruh: Bojová umění > Téma: FITBOX
(Odpověď na příspěvek vložený 11. 10. 2009, 11:42:36 uživatelem anonym)
žena rybkabezvody

Předmět: V Praze je blaze:)
Ahoj Mončo, pořádájí i kurzy pro začátečníky, osobně jsem byla na Praze 4 v Squash Pointu a tam to bylo moc
fajn, hloupé je, že pro mě je to fakt daleko, jinak jsem zatím na žádné hodiny pro začátečníky nenarazila, ale
zkus ty odkazy viz. níže. Úplně super se u toho odreaguješ, jen jestli jsi kuřák, tak bacha, ať to s tebou po
hodině nepraští, až si jednu dáš :smile: Určitě si vem pořádné botky, můžeš pořídit i bandáže ( většinou
půjčují rukavice, takže nemusíš kupovat )a hlavně neperlivou vodu, věř, že ji budeš potřebovat!:-D Joo, na
kila je fitbox jako dělanej, zhubla jsem díky upravenému jídelníčku a 6 týdnům fitboxu 8 kilopalec

11.10.2009, 11:42:36 Okruh: Bojová umění > Téma: FITBOX
(Odpověď na příspěvek vložený 22. 06. 2009, 21:28:24 uživatelem Ondra...)
MonikaPředmět: V Praze je blaze:)
Ahojík lidi,
slyšela jsem o fitboxu. Nikdy jsem na něm nebyla a láká mě to. Je to i pro začátečníky? Ráda bych si zlepšila fyzičku a shodila nějaká ta kila :-)) můžete mi poradit kam? Koukala jsem na Lannu na Vinohradech a Cibulka squash. A taky jestli je to pro mě vhodné? CO si vzít sebou?
Moc děkuju
Mončapozdrav

22.06.2009, 21:28:24 Okruh: Bojová umění > Téma: FITBOX
Ondra...

Předmět: V Praze je blaze:)
Ahoja, no Fitbox je ještě na Vinohradské v Laně, a pak taky ve Squashparku Cibulka na Kavalírce:-))) Na té Vinohradské to je v úterý, myslím, že od 18 hod, ve čtvrtek pak od 19 hod. V Cibulce je to pak úterý i čtvrtky od 20 hod. Každopádně tampřepráskáno není a holky, co to cvičí jsou moc fajn:-))))

03.06.2009, 08:57:33 Okruh: Bojová umění > Téma: FITBOX
(Odpověď na příspěvek vložený 03. 06. 2009, 08:20:14 uživatelem Ondra...)
žena rybkabezvody

Předmět: FITBOX Praha - katastrofa
no to máš sice pravdu, ale v mém okolí nikde není...nevim nevim plac

03.06.2009, 08:20:14 Okruh: Bojová umění > Téma: FITBOX
Ondra...

No a odkud jsi? Fitbox není jenom v Praze;-)

11.02.2009, 00:05:03 Okruh: Bojová umění > Téma: FITBOX
(Odpověď na příspěvek vložený 20. 01. 2009, 13:04:34 uživatelem Peťula)
muž Martin administrátor

Fotka uživatele
To je docela škoda, jednou jsem si nějakou náhodou fitbox vyzkoušel a je to super záležitost. Díky neustálému prudění cvičitele se člověk pořádně zapotí a pro fyzičku i duševno je fitbox určitě velkou vzpruhou.

20.01.2009, 13:04:34 Okruh: Bojová umění > Téma: FITBOX
Peťula

pozdrav to u nás v západních čechá, v sokolově nemáme vůbec nic takového :-(

16.01.2009, 12:14:48 Okruh: Bojová umění > Téma: FITBOX
žena rybkabezvody

Ahoj všem přízňivcům Fitboxu,
nevím jak vy, ale tenle sport mě fakt chytnul, ať jsem psychicky či fyzicky unavená, Fitbox mě z toho spolehlivě dostane! Malý či teda velký problém je v tom, že v Praze není kam si pořádně dojít zaboxovat, vybít vztek a stres. 2 fitka jej nabízejí na P4, jedno je však pořád plné prask a druhé má nemožné cvičící hodiny, dále je jedno na Flóře, ale tam je také problém - opět cvičení od osmi večer, což pro mimo přažské zájemnce je celkem o ničem nevim Víte ještě někde o hodinách fitboxu? Také zajímavá nabídka je na ofiko stránkách fitboxu..."založení vlastního centra" ;-)

Příspěvků: 1-13 z celkem 13   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Témat: 1-1 z celkem 1   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Téma

Autor posledního

Poslední příspěvek

FITBOX (okruh: Bojová umění)neregistrovaný12.10.2011, 12:46:4413

Témat: 1-1 z celkem 1   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

Vyhledávání ve fóru:

Tématické okruhy:

Nápověda