AQUAPAGE.cz | AQUAPAGE.eu | Těhotenství | Recepty na dobroty | KudyKam | Zprávy  přihlásit | registrovat

Příspěvků: 1-34 z celkem 34   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

13.12.2011, 18:17:08 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
neregistrovanýPředmět: Jak odnaučit psa kousani všecho
Dobrý den, mám takový problem mému pejskovi je rok. Je to kříženec labradora s něčím:-).Když odcházím nechavám mu tam hračky i různé tyčinky ale on nás stejně domoluje byt. Nedávno si rozkousal rohožku na spaní v chodbě a dneska rozkousal lino na chodbě. Poraďte mi co s tím.:-((
Děkuji

14.07.2011, 11:41:23 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
neregistrovanýPředmět: Pes
Dobrý den, mám pejska je to asi jezevčík křížený s dobrmanem nebo tak něco. Když jsem ho odnaučila lézt na postel tak místo toho, aby spál v pelechu tak vždycky jak usnu si otevře skří´n a lehne si do ní, pouští chlupy a já pak nevím co dělat prosím pomoc. Děkujiplac :-(

14.10.2009, 10:55:34 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 13. 10. 2009, 23:09:45 uživatelem Ondra...)
žena rybkabezvody

Předmět: KNÍKAL
máš dobrou vyřídilkupotlesk palec :-D jojo, jsou to herečky, ty naši miláčci. Co třeba mu vymyslet nějakou príma aktivitu, která ho naprosto zničí...? Nepotřebuješ udělat něco pro své tělo? Třeba běh??? No, miláček jistě po hodince běhu či v létě plavání v ryblínku bude unavený, tak by mohl být klid. Ničí věci i když jsi s ním doma? třeba se jen bojí být sám, třeba zapnutá televize nebo rádio by mu pomohlo. U nás to vždy vyřešil výprask, ale je fakt, že do teď ( po roce a čtvrt ) nemůžeme nechat cokoliv v dosahu, jinak to budeme mít rozkousané. Když ale vše uklidíme, tak je hodná a nic nevyvádí - je teda fakt, že se asi zabaví honěním kočky a naopak ;-)

13.10.2009, 23:09:45 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
Ondra...

Zdravím vás tu všechny...:-) mám stejnej problém jak všichni okolo..taky nevim co s tim. zničil snad všechno a dostane se taky všude. Posledně jsem ho zavřela do chodby, ze který jsem všechno včetně botníku odstranila.. nechala jsem mu tam hračky a deku, aby se nenudil. Příjdu a vidim tam prostestní hovno uprostřed. Ráno kadil dvakrát, takže mi bylo naprosto jasný, že to je protest, že nemá co rvát a svoje všci si ničit nechce..Div sem si rvala vlasy, nehledě na to, že sem myslela, že se z tý puchem zamořený chodby asi pobliju.
další věc, co dělá je, že chodí a kníká. Nic se mu neděje. Všechno má ale kníká. Domáhá se snad pozornosti, který dostává víc než přítel? toť otázka. Ale co víc, nedej bože, když ho chytnu za obojek. řve jako bych ho vraždila, báby v parku na mě koukaj jak na tyrana a já fakt nevim co mám dělat. tuhle mě jedna okřikla at toho psa nebiju, že ho týrám a že na mě zavolá policajty. okázala jsem jí vysvětlila, že jedinej kdo tady týrá psa je ona, jelikož takhle vyžranýho pudla jsem už dlouho neviděla. Též jsem jí doporučila, at si hledí svého a ve volnym čase, kterýho má jistě dost, jakožto prudérní důchodce, si zajde na oční, aby měla přehled, zda toho psa biju, či pouze držim za obojek.. napadá vás někoho co s tim? :smile:

13.10.2009, 23:08:46 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
Ondra...

Zdravím vás tu všechny...:-) mám stejnej problém jak všichni okolo..taky nevim co s tim. zničil snad všechno a dostane se taky všude. Posledně jsem ho zavřela do chodby, ze který jsem všechno včetně botníku odstranila.. nechala jsem mu tam hračky a deku, aby se nenudil. Příjdu a vidim tam prostestní hovno uprostřed. Ráno kadil dvakrát, takže mi bylo naprosto jasný, že to je protest, že nemá co rvát a svoje všci si ničit nechce..Div sem si rvala vlasy, nehledě na to, že sem myslela, že se z tý puchem zamořený chodby asi pobliju.
další věc, co dělá je, že chodí a kníká. Nic se mu neděje. Všechno má ale kníká. Domáhá se snad pozornosti, který dostává víc než přítel? toť otázka. Ale co víc, nedej bože, když ho chytnu za obojek. řve jako bych ho vraždila, báby v parku na mě koukaj jak na tyrana a já fakt nevim co mám dělat. tuhle mě jedna okřikla at toho psa nebiju, že ho týrám a že na mě zavolá policajty. okázala jsem jí vysvětlila, že jedinej kdo tady týrá psa je ona, jelikož takhle vyžranýho pudla jsem už dlouho neviděla. Též jsem jí doporučila, at si hledí svého a ve volnym čase, kterýho má jistě dost, jakožto prudérní důchodce, si zajde na oční, aby měla přehled, zda toho psa biju, či pouze držim za obojek.. napadá vás někoho co s tim? :smile:

17.08.2009, 23:19:22 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 06. 08. 2009, 15:55:00 uživatelem Ondra...)
žena rybkabezvody

Předmět: chce honit ptakychce honit ptakychce honit ptakychce honit ptaky
ahoj nejlepší kámoško, nezlob se, ale to, že pejsek je divokej, zvlášť Jackové, jsou dost bujní, nemá společného nic s tím, zda jsi dobrý pán či ne, někteří pejsci se těžko vychovávají a často to trvá více let, než dojdete k povelům na bezpečné "ovládání" pejska.
Jinak držím palce s výchovou, také se občas u toho zapotíme :smile:

06.08.2009, 15:55:00 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 30. 03. 2009, 16:27:31 uživatelem anonym)
Ondra...

Předmět: chce honit ptakychce honit ptakychce honit ptakychce honit ptaky
Danusko, asi nejsi moc dobra panicka, mela bys pejska lepe cvicit a vice se mu venovat. Jinak to nikam nepovede.
Rado se stalo.
Zdravi te tvoje nejlepsi kamoska, tak cau

04.04.2009, 00:09:48 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 30. 03. 2009, 16:27:31 uživatelem anonym)
muž Martin administrátor

Fotka uživatele
Předmět: chce honit ptaky
No, naše bíba je honí taky, ale jak vzlétnou, tak to vzdává. Zato zajíce v lesíku za panelákem může uhonit :-D Nevím, jestli odnaučovat tohle, spíš by se měl cvičit, aby na povel fungoval v chození u nohy bez ohledu na to, co se děje v okolí. Šel bych touto cestou ;-)

30.03.2009, 16:27:31 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
daniela pavovaPředmět: chce honit ptaky
Dobry den,
nemate nekdo zkusenosti jak odnaucit psa (Jack Russel, 2 roky) honit intenzivne ptaky ? Chapu, ze ma potrebu je prohnat, ale on posledni dobou, drive to nedelal, je po nich jak zblazneny. Nemuze jit v klidu ani po chodniku, kdyz je na blizku nejaky holub a v tu chvili jen velmi obtizne reaguje na povely. Zkratka, je je jak smyslu zbaveny.

Predem diky za radu.

24.03.2009, 16:16:38 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 24. 03. 2009, 13:50:57 uživatelem Kamikaze)
muž Martin administrátor

Fotka uživatele
Předmět: Pes okusuje kabely
Co nějaký pepřový roztok? Naštěstí tenhle problém vůbec nemusím řešit, ale jinak bych asi vysvětloval, když to udělá znovu, tak naplácat a hlavně všechny kabely, u kterých to jde schovat do lišt, aby je pes nemohl kousat. Co si budeme povídat, kabel se dá koupit nový, ale až si pejsek kousne do napětí 220, nemusí to rozdýchat a to by byl opravdový průšvih ...

24.03.2009, 15:59:09 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 24. 03. 2009, 13:50:57 uživatelem Kamikaze)
žena rybkabezvody

Předmět: jak odnaučit psa
pořídit husí krky a všechno do nich obalit:smile:

24.03.2009, 13:50:57 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 16. 02. 2009, 10:15:50 uživatelem Peťula)
muž Kamikaze

jak mam odnaučit psa aby neokusoval kable od počitače? včera mi rozkousal usb kabel:smile:

16.02.2009, 10:15:50 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 15. 02. 2009, 18:12:51 uživatelem Martin administrátor)
Peťula

jo jo, kousání bod nám také dobře :-D a nové máme nejraději :-D Ráno je pořádně prolítat nestíháme :smile: bohůžel....

15.02.2009, 18:12:51 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 15. 02. 2009, 18:10:04 uživatelem Gracia111)
muž Martin administrátor

Fotka uživatele
Přesně tohle říkala, ale nevím proč, nikdo jí nevěří :-D :-D :-D

15.02.2009, 18:10:04 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 15. 02. 2009, 01:18:33 uživatelem Martin administrátor)
žena Gracia111

Bibinka asi nechtěla,aby si panička v podpatkách ničila nohy:-D

15.02.2009, 01:18:33 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 14. 02. 2009, 21:56:54 uživatelem Gracia111)
muž Martin administrátor

Fotka uživatele
Bibinka dnes paničce rozkousala podpatky u nových kozaček, tak je v trestu a nespí v ložnici. Jsou to gauneři, ale milovaní :smile: :smile: :smile:

14.02.2009, 21:56:54 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 12. 02. 2009, 10:02:12 uživatelem Peťula)
žena Gracia111

Možná by to chtělo po ránu je pěkně prohnat venku,jestli je to možné,a pak bych jim nechala co nejvíc jejich hraček,hlavně takové ty buvolí kosti,uzené uši,a jiné ,,kousačky,, aby se tím zabavili:-) ale je fakt,že zakázané ovoce nejvíc chutná:-D

14.02.2009, 21:52:46 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 12. 02. 2009, 10:02:12 uživatelem Peťula)
žena Gracia111

pozdrav náš Filip už ze své puberty vyrostl,ale občas se stane,a to už jsem naštěstí vychytala,že mi taky zahrabe něco do květináče,třeba kousek rohlíku,nebo něco podobného,na co už prostě neměl chuť.Na stole už vůbec nic nenechávám:-D tenkrát ještě nosil do postele chleba,co jsme sušili,brácha pak nadával že má v posteli tvrdý drobky,že prej není nějakej fakýr:smile: Měli jsme výhodu,že jsme Filípka našli,když mu byl cca 1,5 roku,tak nám doma nikdy nic nezničil,naštěstí.Ale co jsme měli pejsky před tím,tak to by bylo na dlouhý povídání:smile: :-D

12.02.2009, 10:02:12 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 05. 02. 2009, 14:51:09 uživatelem rybkabezvody)
Peťula

acho jo, už jsem zouvalá. nechávala jsem jí teď v chodvě s otevřenou koupelnou, protože teď leze do vany a tam má svůj pelíšek nevim 2 dny byla hodná nic nudělala, jen spala ve vaně na mých věcech na ven. Včera přijdu domů a myslela jsem, že mě omejou!!! vytáhla si šuplík a roukousala mi kabel u žehličky na vlasy, celý horkovzdušný kartáč na vlasy, šminky a zahrabala to pod věci které vytáhla z koše na vyprání prask dostala na prdel. šla do pracovny na místo, kde byla zavřená, tak brečela. Ráno vstaneme, jdu do obýváku a ona zahlídne na stole housku se salámem co jsem měla připravenou k snídani. Počkala si až zalezu do koupelny a přesto že jsem jí řekla NESMÍŠ tak v mžiku ten salám sežrala!!! Jsem z ní fakt zoufalá, asi fakt vystěhujeme všechno a budeme v holobytu.

05.02.2009, 14:51:09 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 27. 01. 2009, 20:41:15 uživatelem Martin administrátor)
žena rybkabezvody

Martin však zapoměl říct, že bordel tam není z květináče nkterý byl na zemi, ale z jiných věcí které používají na zkrácení dlouhé chvíle...jako třeba papírové kapesníky, žrádlo pro rybičky, vlna na pletení, odpadkový koš, či se mohu vrátit k jiným květináčům co jsou ve výšce a my si mysleli že k nim prostě nevylezou...:smile: Asi nejlepší rada na to aby neuděli bordel je přestěhovat se do holobytu:smile:

04.02.2009, 12:13:55 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 27. 01. 2009, 20:41:15 uživatelem Martin administrátor)
Peťula

Tak já mám doma bordel pořád. Jak jí to mám odnaučit?? dostane na prdel, ráno když odcházím, tak jí vysvětluji, že botní je fůůj, že to nesmí a že když bude hodná tak dostane kostišku a ona stejně něco rozkouše prask

27.01.2009, 20:41:15 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 27. 01. 2009, 17:58:03 uživatelem Peťula)
muž Martin administrátor

Fotka uživatele
:-D :-D :-D :-D No, my asi zvítězili nad hlínou z květináče, náš pejsek, ani kocourek si prostě dveře neotevře, tak doma nebyla po návratu z práce žádná spoušť. Tak držím palce, aby se Tví pejsci taky umoudřili ;-)

27.01.2009, 17:58:03 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 27. 01. 2009, 13:38:23 uživatelem Martin administrátor)
Peťula

:smile: tak doufám, že jí to brzo přejde :smile: Dnes rozkousaná bota, a to byla sama a včera jsem jí domlouvala :smile: Ach jo!

27.01.2009, 13:38:23 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 27. 01. 2009, 12:52:38 uživatelem Peťula)
muž Martin administrátor

Fotka uživatele
Jasně, psí puberta je postrachem všech páníčků, měla by trvat rok, max do dvou let věku pejska :-D ... někdy je to jak u lidí na celý život :smile: :smile: :smile:

27.01.2009, 12:52:38 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 27. 01. 2009, 11:58:59 uživatelem Martin administrátor)
Peťula

JO TO JÁ JÍVČERA VYSVĚTLOVALA, VZALA JSEM JÍ ZA ČUMÁK A KOUKALA JÍ DO OČÍ, ALE PO CHVILCE MI CÝM CUKÁNÍM A ZÍVÁNÍM DÁVALA NAJEVO, ŽE JÍ TO VYSVĚTLOVÁNÍ VŮBEC NEBAVÍ blee KDYŽ JSEM JÍ PUSTILA TAK BYLA ZASE JAK ZDIVOKÝCH VAJEC. TOTÁLNĚ MĚ IGNORUJE. ASI JE V PUBERTĚ! KDY MAJÍ VŮBEC PSI PUBERTU?

27.01.2009, 11:58:59 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 27. 01. 2009, 11:21:31 uživatelem Peťula)
muž Martin administrátor

Fotka uživatele
Jo, náš pejsek taky dobře ví, co nesmí, ale stejně je to občas potvůrka potměšilá a když si myslí, že se nikdo nedívá, tak to zkusí, třeba jenom užírání z misky kocourovi. Člověk by to neřešil, ale když vím, že kočičí konzervy a granule nedělají pejskům dobře, tak je prostě musíme hlídat ... Asi to chce systematicky a do zblbnutí pejska okřikovat, když dělá, co nemá a určitě taky vysvětlovat ;-)

27.01.2009, 11:21:31 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 27. 01. 2009, 11:13:46 uživatelem Martin administrátor)
Peťula

to mi měli na stole tác s cukrovím. Oni ví že nesmí a jednou si počkali až usnem a sežrali to, ALE vypucovali celý ten tác do posledního milidrobečku, že tác byl jako umytí a nechali uprostřed 3 ruličky!! nevim jeslti jim nechutnali nebo to tam nechali aby to bylo nenápadné že tam něco chybí :-D Já nejdřív myslela, že to cukroví vyhodil přítel už dokoše, protože jsme ho už nejedli nebo že ho snědli on. No prostě kolikrát fakt nechápu. Oni jsou vyčůraní a vychytralí!! Daisy už jako malé šťěně po týdnu u nás uměla otevřít dveře za kliku a rozvítit světlo, přeci nebude po tmě v jedné místnosti. Takže teď musíme vyndávat kliky u dveří :-D Proto pořád přemýšlím, že bych s ní chodila na nějaký výcvik aby byla užitečná v domácnosti, ale na Sokolovsku/Karlovarku jsem nic nenašla. Ani pořádný výcvik nevim

27.01.2009, 11:15:58 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 27. 01. 2009, 11:06:49 uživatelem Peťula)
muž Martin administrátor

Fotka uživatele
Jo, s tou kamerou, to je docela dobrý, když jsme měli Bibinku první dva dny, nechal jsem puštěný počítač a přes skype jsem z práce pozoroval, co doma vyvádá a zda se netrápí. Tak jsme odhalili, že ta malá kulička, která ještě neumí vylézt na sedačku a musíme ji zvedat v době naší nepřítomnosti najednou vyroste a vyskočí i na stůl, kde umně pobíhá mezi nádobím :-D :smile:

27.01.2009, 11:13:46 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 27. 01. 2009, 11:06:49 uživatelem Peťula)
muž Martin administrátor

Fotka uživatele
:-D :-D :-D Tak to je nářez, máš nejšikovnější pejsky. No, ve čtvrtek jsem nechal na poličce otevřené chipsy, což je v pohodě, protože se tam Bibinka nedostane. Ovšem zapomněl jsem na jejího parťáka v neplechách kocourka bambulku, který jí je sundal dolů :-D Takže výsledek: roztrhaný obal od chipsů na sedačce a chipsy nikde :-D :-D :-D

27.01.2009, 11:06:49 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 27. 01. 2009, 10:55:55 uživatelem Martin administrátor)
Peťula

nevim NE. JE TO VELIKÁNSKÁ SKŘÍŃ, KTERÁ MÁ ŠOUPAČKY A JSOU DOST TĚŽKÉ. ŽE I JÁ MUSÍM POŘÁDNĚ ZABRAT, ABYCH JE ODŠOUPLA A ONI TO BEZPROBLÉMŮ OTEVŘOU! NECHÁPU JAK. CHTĚLO BY TO KAMERU A TO BYSME SE POBAVILI ASI VŠICHNI. TO BYCH SE PAK DIVILA, CO VŠECHNO ONI VYMYSLÍ. NEDAVNO MI OTEVŘELI "KUFŘÍKŮ KDE MÁM SEREPITIČKY NA NEHTY. KUFŘÍK BYL NEPORUŠENÝ, NA SVÉM MÍSTĚ JEN OTEVŘENÁ 1 MALÁ KAPSIČKA NA ZIP A Z NÍ VYNDANÉ TŘPYTKY A TY ROZKOUSANÉ A VYSYPANÉ VŠUDE PO ZEMI! NECHÁPU JAK OTEVÍRALI TEN ZIP!!cumim

27.01.2009, 10:55:55 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 27. 01. 2009, 10:46:30 uživatelem Peťula)
muž Martin administrátor

Fotka uživatele
To nebaví nikoho, já už někdy ani neuklízím vysavač, ale dnes už to snad bude ok, když se ke květináči nedostanou. Jinak, nemůžeš tu skříň nějak uzamknout, aby z né ty věci nemohli vytáhnout? ;-)

27.01.2009, 10:46:30 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 27. 01. 2009, 09:19:23 uživatelem Martin administrátor)
Peťula

ááá tak to jsem ráda, že nemám sama překvápko když přijdu z práce :-) Ale už mě to fakt nebaví přijít domů unavená z práce ještě jít uklízet protože mý psi jsou nevychovaní nevim

27.01.2009, 09:19:23 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
(Odpověď na příspěvek vložený 27. 01. 2009, 08:07:13 uživatelem Peťula)
muž Martin administrátor

Fotka uživatele
Tak s tímhle bych chtěl poradit taky :-D :-D :-D Po návratu z práce hlína z květináče po celém bytě a když jsem doma, tak miláčci spinkají a jsou extrémně hodní - no, včera jsem květináč přesunul do místnosti, kam nemohou, ale stejně, jak na ně?

27.01.2009, 08:07:13 Okruh: Chovatelství > Téma: Jak odnaučit psa
Peťula

ahoj pozdrav prosím poraďte mi, jak odnaučit 2 letou Daisy a 4 letého Denyho aby nedělali bordel. Když odcházíme do práce a je necháme doma pohromadě v jedné místnosti, tak udělají vždy bordel. Otevřou si skříň a vytahají různé věci a rozcupují je po celé místnosti. Když je každý v jiné místnosti tak nic neudělají, jen Daisy občas kouše boty, tak už máme připravený jeden pár, co může postupně ničit. Vůbec nevím, jak je to odnaučit a je mi líto je dávat každého zvlášť :-(

Příspěvků: 1-34 z celkem 34   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Témat: 1-1 z celkem 1   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Téma

Autor posledního

Poslední příspěvek

Jak odnaučit psa (okruh: Chovatelství)neregistrovaný13.12.2011, 18:17:0834

Témat: 1-1 z celkem 1   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

Vyhledávání ve fóru:

Tématické okruhy:

Nápověda