Akvárium | Aquarium | Těhotenství | Recepty na dobroty | KudyKam | Zprávy  přihlásit | registrovat

Příspěvků: 1-4 z celkem 4   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

22.04.2009, 07:57:49 Okruh: Chovatelství > Téma: Soutěž Blesku o NEJ psa
(Odpověď na příspěvek vložený 21. 04. 2009, 11:37:53 uživatelem Martin administrátor)
Ondra...

Předmět: Pěknej podvod
No nevím, poslala jsem odkaz na svého miláčka všem známým mailem, ale kromě nich přibylo sotva dvacet dalších hlasů. Nechápu, jak někdo mohl získat několik tisíc hlasů.vztek vztek vztek

21.04.2009, 11:37:53 Okruh: Chovatelství > Téma: Soutěž Blesku o NEJ psa
(Odpověď na příspěvek vložený 20. 04. 2009, 20:12:24 uživatelem Ondra...)
muž Martin administrátor

Fotka uživatele
Nějaké problémy tam snad byly v prvním kole, ale teď je upravené odesílání hlasů, tak si myslím, že už klikače nehrozí. Spíš mi vadí, že si člověk může hlasovat pro vlastní zvíře, a to každou hodinu. Potom hodnocení nevyjadřuje, jak se pejsek líbí všem, ale hlavně páníčkovi, a pro toho je jeho mazlíček přeci vždy ten nejhezčí. :-D

20.04.2009, 20:12:24 Okruh: Chovatelství > Téma: Soutěž Blesku o NEJ psa
(Odpověď na příspěvek vložený 15. 02. 2009, 15:58:10 uživatelem Martin administrátor)
Ondra...

Tahle soutěž mi připadá jako pěkná křivárna, protože někteří psi během pár dní nasbírali tisíce hlasů, zatímco všichni ostatní se pohybovali spíš v desítkách a určitě to nebylo o vzhledu zvířete, takže buď Blesk neměl ohlídané klikací automaty nebo někdo vymyslel ještě jinou fintu :smile: :smile:

15.02.2009, 15:58:10 Okruh: Chovatelství > Téma: Soutěž Blesku o NEJ psa
muž Martin administrátor

Fotka uživatele
FotoPředmět: Podpořte své pejsky v soutěži
Ahoj všichni,
přihlásil jsem naši Bibinku do soutěže Blesku v kategorii nejroztomilejší pes. Budu rád, když ji podpoříte svým hlasem na následující stránce:

http://www.blesk.cz/nejpes?action=profil&id=6465>http://www.blesk.cz/nejpes?action=profil&id=6465

Pokud máte svého pejska přihlášeného do soutěže, určitě sem dejte odkaz na jeho soutěžní profil ;-) pozdrav

Příspěvků: 1-4 z celkem 4   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Témat: 1-1 z celkem 1   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Téma

Autor posledního

Poslední příspěvek

Soutěž Blesku o NEJ psa (okruh: Chovatelství)Ondra...22.04.2009, 07:57:494

Témat: 1-1 z celkem 1   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

Vyhledávání ve fóru:

Tématické okruhy:

Nápověda