Diskusní fórum - Téma: Soutěž Blesku o NEJ psa |
| 22.04.2009, 07:57:49 | Okruh: Chovatelství > Téma: Soutěž Blesku o NEJ psa (Odpověď na příspěvek vložený 21. 04. 2009, 11:37:53 uživatelem Martin ) |
Ondra...![]() | Předmět: Pěknej podvod No nevím, poslala jsem odkaz na svého miláčka všem známým mailem, ale kromě nich přibylo sotva dvacet dalších hlasů. Nechápu, jak někdo mohl získat několik tisíc hlasů. ![]() |
| 21.04.2009, 11:37:53 | Okruh: Chovatelství > Téma: Soutěž Blesku o NEJ psa (Odpověď na příspěvek vložený 20. 04. 2009, 20:12:24 uživatelem Ondra...) |
Martin ![]() | Předmět: Pěknej podvod Nějaké problémy tam snad byly v prvním kole, ale teď je upravené odesílání hlasů, tak si myslím, že už klikače nehrozí. Spíš mi vadí, že si člověk může hlasovat pro vlastní zvíře, a to každou hodinu. Potom hodnocení nevyjadřuje, jak se pejsek líbí všem, ale hlavně páníčkovi, a pro toho je jeho mazlíček přeci vždy ten nejhezčí. ![]() |
| 20.04.2009, 20:12:24 | Okruh: Chovatelství > Téma: Soutěž Blesku o NEJ psa (Odpověď na příspěvek vložený 15. 02. 2009, 15:58:10 uživatelem Martin ) |
Ondra...![]() | Předmět: Pěknej podvod Tahle soutěž mi připadá jako pěkná křivárna, protože někteří psi během pár dní nasbírali tisíce hlasů, zatímco všichni ostatní se pohybovali spíš v desítkách a určitě to nebylo o vzhledu zvířete, takže buď Blesk neměl ohlídané klikací automaty nebo někdo vymyslel ještě jinou fintu ![]() |
| 15.02.2009, 15:58:10 | Okruh: Chovatelství > Téma: Soutěž Blesku o NEJ psa |
Martin ![]() | Předmět: Podpořte své pejsky v soutěžiAhoj všichni, přihlásil jsem naši Bibinku do soutěže Blesku v kategorii nejroztomilejší pes. Budu rád, když ji podpoříte svým hlasem na následující stránce: http://www.blesk.cz/nejpes?action=profil&id=6465>http://www.blesk.cz/nejpes?action=profil&id=6465 Pokud máte svého pejska přihlášeného do soutěže, určitě sem dejte odkaz na jeho soutěžní profil ![]() |
Téma | Autor posledního | Poslední příspěvek | Příspěvků |
| Soutěž Blesku o NEJ psa (okruh: Chovatelství) | Ondra... | 22.04.2009, 07:57:49 | 4 |