| AQUAPAGE.cz | AQUAPAGE.eu | Těhotenství | Recepty na dobroty | KudyKam | Zprávy | přihlásit | registrovat |
Diskusní fórum - Téma: Nemoci psů |
| 02.01.2012, 19:16:13 | Okruh: Chovatelství > Téma: Nemoci psů (Odpověď na příspěvek vložený 26. 12. 2009, 11:09:02 uživatelem anonym) |
neregistrovaný![]() | Předmět: Starost o kůži čínských chocholatých psů Dobrý den, dnes jsem četla Váš komentář a zajímalo by mě, jestli už jste přišla na to, co Vašeho pejska trápí. Můj má totiž zřejmě to samé. Před rokem mu veterinář objevil Demodex, což je kožní choroba, přenášená z matky na plod. U nás se to sice léčí, ale účinnost léčby ještě není tak efektivní jak jinde v Evropě. Dostával od kapiček, po antibiotika, i na Spa jsme byli. Demodex se mu projevoval suchou kůží a vypadáváním srsti na těch místech, kde byl přítomen. Nyní se mi kůže již zdá relativně v pořádku, nicméně se mu v pórech objevili přesně takové černí tečky, jak píšete...Zkoušeli jsme to mýt šamponem proti Parazitům, který mu pomáhá, ale pak se to znovu objeví. Tak by mě zajímalo, jestli už jste svůj problém vyřešila. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Mášová |
| 20.02.2010, 18:25:40 | Okruh: Chovatelství > Téma: Nemoci psů |
Ondra...![]() | Předmět: Kratší ocásek než by měl být Mám dotaz na všechny, kdo s tímto problémem mají zkušenosti. Dovezla jsem si domů dvouměsiční štěně belgického ovčáka a všimla jsem si k mé smůle pozdě toho, že má pejsek asi o 3cm kratší ocásek než by měl mít, tak se chci zeptat, jestli tato vada zůstane nebo jestli se ocas v průběhu růstu vyvine. Děkuji za odpověď. |
| 26.12.2009, 11:09:02 | Okruh: Chovatelství > Téma: Nemoci psů |
Jana Hofírková![]() | Předmět: Starost o kůži čínských chocholatých psů Dobrý den, mám fenku čínského chocholatého psa a má skoro po celém těle na kůži takové jakoby ucpané póry (černé tečky). Pokud mi někdo může poradit jak se tohoto problému zbavit, prosím napište mi na e-mail budu za každou radu moc vděčná. Už jsem zkoušela šampony od veterináře, přípravky z aloe vera, ale nic zatím nepomohlo. Děkuji Vám za odpovědi a přeji hezké svátky. Nashledanou Jana H. |
| 15.10.2009, 21:24:19 | Okruh: Nezařazeno > Téma: Nemoci psů (Odpověď na příspěvek vložený 13. 10. 2009, 19:21:31 uživatelem rybkabezvody) |
Gracia111![]() | Předmět: Kolaps trachey II. stupeň (zúžení průdušnice) Děkuji Zuzko,celý víkend jsem strávila na netu a hledala něco o této nemoci,na těchto stránkách jsem byla taky,je to zajímavé,ale na operaci ho dávat nebudeme,bojím se že by to nezvládl.. |
| 13.10.2009, 19:21:31 | Okruh: Nezařazeno > Téma: Nemoci psů (Odpověď na příspěvek vložený 10. 10. 2009, 10:02:36 uživatelem Gracia111) |
rybkabezvody![]() | Předmět: Kolaps trachey II. stupeň (zúžení průdušnice) http://www.jaggy.cz/cz/clanek.php?id=c_42540e2e7ea36>http://www.jaggy.cz/cz/clanek.php?id=c_42540e2e7ea36 to je mo moc líto , posíláme podrbání za
ouškem![]() |
| 10.10.2009, 10:02:36 | Okruh: Nezařazeno > Téma: Nemoci psů |
Gracia111![]() | Předmět: Kolaps trachey II. stupeň (zúžení průdušnice) Ráda bych věděla, jestli někdo nemá stejný problém s pejskem jako já, a jestli ho nějak léčí potlačením příznaků, jelikož vyléčit se tento stav již nedá..děkuji všem za odpovědi. |
Téma | Autor posledního | Poslední příspěvek | Příspěvků |
| Nemoci psů (okruh: Chovatelství) | neregistrovaný | 02.01.2012, 19:16:13 | 6 |