AQUAPAGE.cz | AQUAPAGE.eu | Těhotenství | Recepty na dobroty | KudyKam | Zprávy  přihlásit | registrovat

Příspěvků: 1-3 z celkem 3   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

14.06.2010, 11:36:25 Okruh: Chovatelství > Téma: Rybičky
(Odpověď na příspěvek vložený 13. 06. 2010, 22:42:18 uživatelem Martin administrátor)
muž Budulínek

Předmět: Zakládám akvárium - prosím poraďte
Martine, no jo, to máš pravdu! Už mi to došlo, jsem tady vedle jak ta jedle!cumim :smile:
Čím to je, že se napoprvé nikdy netrefím?! :-D Ale bude to asi tím, když jsem psal předchozí
příspěvek, tak jsem ještě nebyl rozkoukaný a o aquapage jsem nevěděl!!!:-( Ale už to napravuji
, balím kufry a stěhuji se. Jinak díky:smile:

13.06.2010, 22:42:18 Okruh: Chovatelství > Téma: Rybičky
(Odpověď na příspěvek vložený 09. 06. 2010, 09:10:46 uživatelem Budulínek)
muž Martin administrátor

Fotka uživatele
Jenomže to jsi netrefil fórum - tenhle dotaz se hodí spíš na www.aquapage.cz ;-) V každém případě, než to tam budeš psát, tak si připrav konkrétní dotazy, na takhle obecný dotaz se prakticky odpovědět nedá. Jinak mořské je podstatně nákladnější a zároveň náročnější na péči pozdrav

09.06.2010, 09:10:46 Okruh: Chovatelství > Téma: Rybičky
muž Budulínek

Tak hned na úvod musím upozornit, jsem absolutní laik.:-( O rybičkách toho moc nevím, ale jelikož se mi moc líbí a toužím po nich už několik let, tak jsem se konečně rozhodl a nyní jdu do toho po hlavě. Chtěl bych si v brzké době pořídit 80l akvárko.:smile: Jedna místní uživatelka, kterou mimochodem moc obdivuji, polibek mi doporučila nastudovat si odbornou literaturu, popřípadě se zde dotázat. Já raději dávám přednost osobním zkušenostem a tak uvítám vaše jakékoliv rady a návrhy! Chtěl bych znát vaše názory, jaké rostliny jsou vhodné, jaké rybičky a počet, zda-li je pro mě vhodnější sladkovodní, či mořské, no prostě jakékoliv rady pro začínajícího akvarisťáka. :-) Předem děkuji a prosím o trpělivost s laikem :-D

Příspěvků: 1-3 z celkem 3   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Témat: 1-1 z celkem 1   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Téma

Autor posledního

Poslední příspěvek

Rybičky (okruh: Chovatelství)Budulínek14.06.2010, 11:36:253

Témat: 1-1 z celkem 1   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

Vyhledávání ve fóru:

Tématické okruhy:

Nápověda