| AQUAPAGE.cz | AQUAPAGE.eu | Těhotenství | Recepty na dobroty | KudyKam | Zprávy | přihlásit | registrovat |
Diskusní fórum - Téma: Rybičky |
| 14.06.2010, 11:36:25 | Okruh: Chovatelství > Téma: Rybičky (Odpověď na příspěvek vložený 13. 06. 2010, 22:42:18 uživatelem Martin ) |
Budulínek ![]() ![]() | Předmět: Zakládám akvárium - prosím poraďte Martine, no jo, to máš pravdu! Už mi to došlo, jsem tady vedle jak ta jedle! Čím to je, že se napoprvé nikdy netrefím?! Ale bude to asi tím, když jsem psal předchozí příspěvek, tak jsem ještě nebyl rozkoukaný a o aquapage jsem nevěděl!!! Ale už to napravuji , balím kufry a stěhuji se. Jinak díky ![]() |
| 13.06.2010, 22:42:18 | Okruh: Chovatelství > Téma: Rybičky (Odpověď na příspěvek vložený 09. 06. 2010, 09:10:46 uživatelem Budulínek) |
Martin ![]() | Předmět: Zakládám akvárium - prosím poraďte Jenomže to jsi netrefil fórum - tenhle dotaz se hodí spíš na www.aquapage.cz V každém případě,
než to tam budeš psát, tak si připrav konkrétní dotazy, na takhle obecný dotaz se prakticky odpovědět
nedá. Jinak mořské je podstatně nákladnější a zároveň náročnější na péči ![]() |
| 09.06.2010, 09:10:46 | Okruh: Chovatelství > Téma: Rybičky |
Budulínek ![]() ![]() | Předmět: Zakládám akvárium - prosím poraďte Tak hned na úvod musím upozornit, jsem absolutní laik. O rybičkách toho moc nevím, ale jelikož se
mi moc líbí a toužím po nich už několik let, tak jsem se konečně rozhodl a nyní jdu do toho po
hlavě. Chtěl bych si v brzké době pořídit 80l akvárko. Jedna místní uživatelka, kterou
mimochodem moc obdivuji, mi doporučila nastudovat si odbornou literaturu, popřípadě se zde
dotázat. Já raději dávám přednost osobním zkušenostem a tak uvítám vaše jakékoliv rady a návrhy!
Chtěl bych znát vaše názory, jaké rostliny jsou vhodné, jaké rybičky a počet, zda-li je pro mě
vhodnější sladkovodní, či mořské, no prostě jakékoliv rady pro začínajícího akvarisťáka.
Předem děkuji a prosím o trpělivost s laikem ![]() |
Téma | Autor posledního | Poslední příspěvek | Příspěvků |
| Rybičky (okruh: Chovatelství) | Budulínek | 14.06.2010, 11:36:25 | 3 |