AQUAPAGE.cz | AQUAPAGE.eu | Těhotenství | Recepty na dobroty | KudyKam | Zprávy  přihlásit | registrovat

Příspěvků: 1-2 z celkem 2   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

05.02.2011, 18:39:48 Okruh: Chovatelství > Téma: Náš pes kadí doma
(Odpověď na příspěvek vložený 04. 02. 2011, 16:58:15 uživatelem Hraczka)
muž Martin administrátor

Fotka uživatele
Předmět: Vykonání potřeby doma
Určitě zkuste přejít zpět na původní druh granulí. Pokud pejsek normálně doma potřebu nedělá, zřejmě v tom nebyl úmysl, jenom to prostě nešlo vydržet. Nám se to s naší fenkou stane tak jednou za půl roku - prostě jí něco nesedne a když to nemůže vydržet, tak to prostě pustí. Pokud se to nebude opakovat, tak bych se tím netrápil, pokud by se stávalo i nadále, že chvíli po venčení vykoná potřebu doma, může to znamenat, že se začala mstít, že je doma sama, ale to bych bral až jako poslední možnost. pozdrav pozdrav pozdrav

04.02.2011, 16:58:15 Okruh: Chovatelství > Téma: Náš pes kadí doma
Hraczka

Předmět: Vykonání potřeby doma
Dobrý den scháním radu od včera jsme šli s manželem pryč musím ještě dodat ža naše fenečka je už naučená na čistotu se nám stalo my jsme odešli vrátili jsme se za hodinu předtím s ní byl manžel venku než jsme šli akorát se mu vyčůrala do včerejška kakala venku přišli jsme a bylo tu nakakáno manžel jí vynadal poté já jsem šla zase ven pro syna do školky a zase tu bylo nakakáno tak jsem jí vynadala já a dnes jsem s ní byla doma akorát jsem si zase odběhla pro syna do školky byla jsem s ní já venku předtím vykadila se mi nečůrá tu právě jenom kadí.můžete mi někdo poradit prosím?máme jorkšíra. Sad a musím ještě dodat manžel jí koupil jiné granule včera právě jestli je to tím.opravdu nevíme:smile:

Příspěvků: 1-2 z celkem 2   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Témat: 1-1 z celkem 1   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Téma

Autor posledního

Poslední příspěvek

Náš pes kadí doma (okruh: Chovatelství)Martin administrátor05.02.2011, 18:39:482

Témat: 1-1 z celkem 1   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

Vyhledávání ve fóru:

Tématické okruhy:

Nápověda